Spletne strani

Izdelujemo spletne strani za manj in srednje zahtevne naročnike, ki se želijo na novo predstaviti na spletu ali osvežiti svojo spletno podobo. Spletne strani so izdelane po meri uporabnika, primerne za uporabo na mobilnih telefonih ("mobile first") in optimirane za čim večjo vidnost v spletnih iskalnikih (SEO).

Za postavitev sodobne spletne strani uporabljamo naslednje tehnologije: HTML 5, CSS 3, ASP, XML, MS SQL podatkovni strežnik, Javascript in jQery.

Šahovski zvezi Slovenije smo postavili spletno stran, kjer so uporabljene vse navedene tehnologije. Vrsto let upravljamo tudi njihov strežnik. S sodelovanjem smo prekinili v letu 2015.

Nepremičninski agenciji Domek smo postavili spletno stran, ki je namenjena prodaji nepremičnin, predvsem za področjee Koroške.

Izdelali smo prodajno stran Borza domen, ki je namenjena promociji in prodaji slovenskih domen. Aktualna ponudba obsega več kot 500 izbranih slovenskih domen: npr.: aktualno.si, cevi.si, dekleta.si, gradnja.si, lpg.si, metalurgija.si, prstani.si, urolog.si, vozila.si, zavarovalnice.si, itd.

Postavili smo oglaševalski portal Kmetijski oglasi, ki je namenjen malim oglasom s področja kmetijstva. Promoviramo nove in rabljene kmetijske stroje in kmetijsko opremo, gozdarsko mehanizacijo, kmetijske pridelke in nepremičnine ter turistično ponudbo. Oglašujejo lahko zasebniki in podjetja.

Domene

Izbira domene je pomembna za celovito predstavitev, prepoznavnost in uspešnost na spletu. Domena bo v prihodnosti Vaša spletna nepremičnina, zato je nanjo potrebno gledati z enakega zornega kota, kot na nakup nepremičnine. Ker pa bo z leti vrednost domene naraščala, jo lahko ovrednotimo tudi kot naložbo in ne kot strošek.

Kakšne so torej dobre domene, primerne za Vaše podjetje!?

Dobra domena je prepoznavna, kratka in lahko zapomljiva ter predstavlja zgoščeno informacijo o podjetju, izdelku ali dejavnosti. Zato smo v ta namen predregistrirali večje število domen, ki jih sedaj ponujamo na trgu.
Aktualen seznam domen za odprodajo stalno osvežujemo in dopolnjujemo.

Zaupajo nam številna slovenska in tuja podjetja, med drugimi tudi: banka, frizerstvo, medijska hiša, nepremičninska agencija, pekarna, pošta, pravna pisarna, spletni trgovec, telekomunikacijski operater, terapevtski center, urar, vrtnar, zavarovalnica, itd.

Kontaktni podatki in lokacija podjetja